Wat kost het?


Helpende hand voor zelfstandigen z.p.

ZZP’rs: door de jaren heen heb ik een speciale band gekregen met deze ondernemers. Zelfstandigen die te maken krijgen met vele regels en richtlijnen van de overheid en de belastingdienst.

Juist hen kan ik veel bieden vanwege mijn ervaring en kennis van hun (financiële) verplichtingen en risico’s. Voor hen hanteer ik een tegemoetkomingstarief: het Abenboas ZZP.

Tarieven

Ik weet hoe belangrijk het is als ondernemer, in welke constructie dan ook, een gedegen boekhouding te voeren: overzichtelijk, transparant en betrouwbaar. Daar hoort ook een boekhouder bij die dat kan leveren, inzicht heeft in processen en weet wat het betekent om de belangen van de organisatie niet uit het oog te verliezen. Dat is nou precies waar het bij mij om gaat… en wat ik u aan dienst lever. Om het u een idee te geven wat zoiets nu kost, ziet u hieronder de 4 tarieven/mogelijkheden.

Dit zijn de modules die ik nu hanteer:

Deze tarief bedragen zijn exclusief BTW.

Deze tarief bedragen zijn exclusief BTW.

Tarieven Mei/2023


Hoe pakken we het samen aan?

Het is zeer belangrijk precies te weten hoe de samenwerking zakelijk in elkaar zit. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat ieder gewoon zijn werk kan doen. Mocht het nog niet duidelijk zijn, stuur mij een e-mail en of gebruik het handige contact formulier, dan bespreken we het samen.

> HOME