Reacties

Welke reacties kreeg ik binnen, wat vinden klanten nu van mijn diensten… en wat zou ik kunnen aanpassen of als dienst kunnen toevoegen klanten en geïnteresseerden?


Reviews:


Secuur

Jaap heeft mij op weg geholpen om mijn boekhouding en BTW aangifte te kunnen doen. De samenwerking was erg fijn en het contact verliep soepel, aangenaam en snel. Jaap is secuur en bekwaam. Volgende keer werk ik graag weer samen!

Barrie Höster | BH Media

2022


Prettig

Toen ik begon als zelfstandige heb ik gekozen voor het boekhoudprogramma van e-boekhouden. Ik had mij voorgenomen om een boekhouder te vragen de eindejaar aangifte te controleren.
Ik heb toen een aantal boekhouders aangeschreven en ben uiteindelijk gaan samenwerken met Jaap.

Jaap heeft mij erg geholpen met het inzichtelijk maken van het programma. Omdat ik geen ervaring had met boekhouden vind ik dat prettig. Jaap werkt transparant en proactief. Hij is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en attendeert mij hierop. Dit doen wij online, snel en efficiënt.

Voor mijn bedrijf doet Jaap de kwartaal controle en de eindejaar aangifte. Daarnaast de belastingaangifte voor mij en mijn partner.
Wij vinden dit een hele prettige manier van werken.

Inge Prins van Wijngaarden | O&K

2022


Accuraat

Ik vond het een prettig contact en samenwerking. Ook erg fijn dat alles soepel en snel verliep. Gaat ook zeer accuraat te werk en zorgt dat alle benodigde informatie opgevraagd wordt.

P. Kalee | Taxi Soestdijk

2022


Flexibele werkhouding

Voor het derde jaar heb ik mijn jaarrekeningen en belastingaangifte, voor mijn Natuurgeneeskunde Praktijk, laten verzorgen door Jaap Boas.
Ik ben erg blij met deze samenwerking.
Jaap is duidelijk, “to the point”, betrouwbaar en zeer efficiënt. Wat ik ook erg waardeer is zijn flexibele werkhouding. De door mij aangeleverde boekhouding is nl niet altijd even overzichtelijk maar hij neemt de tijd en zoekt alles uit tot in de puntjes.

Karin Glaser | Natuurgeneeskunde Centrum Baarn

2022


Fijne samenwerking

Al een tijdje twijfelde ik om een boekhouder in te schakelen. Ik heb een beginnend bedrijf en omdat ik zelf wat ervaring heb met boekhouden dacht ik dat ik het beter zelf kon doen. Totdat ik op gegeven moment tegen steeds meer dingen aan kwam te lopen waar ik geen verstand van heb, wat mij erg onzeker maakte. Met name het fiscale gedeelte: het maken van de jaarrekening en het doen van mijn en mijn vriend zijn belastingaangifte.

Ik ging dus op zoek naar een betrouwbare boekhouder, iemand met veel kennis en ervaring in het online boekhoudsysteem e-Boekhouden en ik ben erg dankbaar dat ik Jaap ben tegen gekomen!

Ik kwam er door Jaap achter dat mijn boekhouding nog best een rommel was… Maar Jaap stak er zoveel tijd en energie in om alles goed uit te zoeken en op te lossen. Voor bepaalde zaken belde hij zelfs naar mijn administratiesysteem over betalingskoppelingen! Jaap was de gehele tijd goed te bereiken, stond altijd voor mij klaar en geen vraag was hem teveel. Jaap werkt secuur, is punctueel en heeft ontzettend veel kennis. Een echt betrouwbare boekhouder, precies wat ik nodig had.

Ik ben dus zeer tevreden over Jaap zijn werk en ik zal zeker weten weer bij hem terugkomen voor de volgende periodieke controles.
Jaap: Je bent een topper! Bedankt!

En wat betreft het kwartaal doornemen in april, dat lijkt me een goed plan.

Jij ook heel veel dank voor de fijne samenwerking.

Kimberly | Strongerhealth.nl

2022


Goede begeleiding

Ik zocht al een tijdje een boekhouder om weer grip te krijgen op mijn papieren en de verwerking in de boekhouding. Mijn vrouw vond dat er maar eens wat moest gebeuren daar ik geen tijd nam om iemand te vinden. Zij googelde, selecteerde en vond Jaap. Nu zijn we een tijd verder en ik moet zeggen een gouden vondst, een boekhouder met gedegen vakkennis, die begaan is met de job en die tijd neemt om je te begeleiden om tot een goed resultaat te komen: weer orde in de administratie.

Iets nieuws? Misschien het begeleiden van het opzetten van een stichting en wat de Belastingdienst daar als richtlijn voor bepaald heeft?

Hans B. | zelfstandig ondernemer werkzaam in de marketing

2021


> HOME