026 / Intermediairdagen 2021

Schrijf u in voor dit kennisevenement

U kunt zich nu inschrijven voor de Intermediairdagen 2021, hét jaarlijkse gratis relatie- en kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Vanwege de beperkende maatregelen rondom het coronavirus worden de Intermediairdagen ook dit jaar volledig digitaal gehouden.

Van 6 tot en met 10 december brengen we zo’n 20.000 fiscaal dienstverleners online in verbinding met experts van de Belastingdienst en andere overheidspartijen.

Tijdens de online Intermediairdagen (IMD) geeft de Belastingdienst fiscaal dienstverleners inzicht in de belangrijkste veranderingen van het nieuwe Belastingplan 2022. Dat doen we ruim voordat we starten met de reguliere communicatie voor burgers en bedrijven en voordat het nieuwe Belastingplan verschijnt. Zo zijn fiscaal dienstverleners voorbereid om hun klanten goed te kunnen adviseren.

Kennis delen

Het accent ligt ook dit jaar meer op kennisoverdracht dan op netwerken. De organisatie van de IMD vertrouwt erop dat de experts van de Belastingdienst de fiscaal dienstverleners ook online prima kunnen informeren over het Belastingplan.

Programma

Alle presentaties worden live uitgezonden. Via een live chat-mogelijkheid kunnen deelnemers met sprekers en standhouders in gesprek. Het programma is compacter omdat alles digitaal is, maar is zeker niet minder informatief, actueel en waardevol voor de doelgroep.

Inschrijven

Bent u lid van Forum Fiscaal Dienstverleners (FFD) of Forum Salaris (FSA)? Dan ontvangt u automatisch een uitnodiging voor deelname aan dit gratis evenement.

Bent u geen lid van (1 van) deze fora? Om u in te schrijven voor de Intermediairdagen, moet u zich eerst registreren op Forum Fiscaal Dienstverleners of Forum Salaris. Na registratie ziet u in de menubalk het tabblad ‘Intermediairdagen 2021’. Hier kunt u zich inschrijven en vindt u een overzicht van het programma voor dit jaar.


Goed te weten, zeer informatief en zelf vind ik het een must om bij te wonen. Jaap